Locaties

Dordrecht

Lieve Luitjes heeft twee dagopvanggroepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze knusse locatie is gevestigd aan de rand van het terrein van De Hoop GGZ, centraal tussen de wijken Stadspolders en Dubbeldam. Kenmerkend voor deze locatie is het enorme buitenterrein grenzend aan de omringende dijken en het gebruik van de nabij gelegen gymzaal waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Coole Kikkers is een locatie van Bambino in het centrum van Dordrecht. Op deze locatie is een babygroep  voor de leeftijd van 0-2 jaar, een VVE peutergroep voor de leeftijd 2-4 jaar en buitenschoolse opvang voor de leeftijd van 4 – 12 jaar. Ook kunnen kinderen op deze locatie naar de peuterspeelzaal komen die geïntegreerd is in de peutergroep.

 

Eindhoven

Koters&Ko is het kindcentrum van Bambino Christelijke Kindercentra in Eindhoven. Het heeft een dagopvanggroep (0-4 jaar), een peuterspeelzaal  en buitenschoolse opvang. Koters en Ko vormt samen met EBS Online het christelijke SPIL-centrum Jasonstraat. SPIL-centra hebben als doel een ononderbroken leerlijn te creëren voor kinderen.

 

Best

De Zonnestralen is sinds mei 2017 een locatie van Bambino die samen met Basisschool Immanuël een Integraal Kindcentrum vormt. Deze locatie biedt buitenschoolse opvang en VVE peuterwerk/peuterspeelzaal. Het integraal kindcentrum heeft als doel een ononderbroken leerlijn te bieden voor kinderen.

 

Katwijk

Sinds 1 januari 2019 heeft Bambino de opvanglocaties van Protestants Christelijke Peuterspeelzalen Katwijk (PCPK) overgenomen.